kávovar zdarma

Káva podpoří pracovní nasazení

Lahodně voňavý černý mok je součástí našeho každodenního rituálu a jen se přiznejte, zda si vůbec dokážete den bez kávy představit. Životabudič a ten správný nakopávač ještě více oceňují zaměstnanci, kteří tráví až deset hodin na pracovišti. Kávu mají rádi všichni bez rozdílu věku. Má totiž kouzelnou moc mysl na chvíli zklidnit, zastavit a tělu dopřát pořádný kopanec do dalších úkolů. Pro některé z nás je káva snídaní, jiní si ji dopřávají po vydatném obědě. Vždy ale vaši zaměstnanci ocení, když budou mít přístup k černým zrnům na pracovišti.

Vyzkoušejte pronájem kávovaru

Stále oblíbenější je pronájem kávovaru od předních značek. Odpovězte si, zda se u vás na pracovišti připraví alespoň 10 šálků kávy. Pokud ano, máme pro vás skvělou zprávu, můžete najít vhodnou variantu pro kávovar do firmy. Zavedená firma vám umožňuje využívat na pracovišti kávovary švýcarské kvality s prémiovou kávou. Kávovary JURA se řadí mezi nejkvalitnější automatické přístroje, jež jsou známé svým precizním zpracováním do posledního detailu, přesností mletí i nadčasovým designem. Za dokonale připraveným šálkem kávy stojí pokrokové a certifikované technologie, například inteligentní vodní systém umožňuje automatickou detekci filtru v nádobě na vodu, takže ho měníte až podle skutečného opotřebení. Důležitou roli hraje impulzní extrakční proces nebo jedinečný mlýnek připravený na mletí čerstvé kávy. Kávovar zdarma vám firma dodá v případě, že odeberete minimální množství kávy po dobu 24 měsíců, což je pro vás obrovské plus – odpadají vám starosti s neustálým kupováním kávy a dalšího kávového příslušenství. A jako bonus získáte při prodloužení smlouvy automaticky další kávovar zcela zdarma!

Cenová nabídka podle šálků kávy

Firma má řešení pro malé podniky, kde se denně připraví třeba jen deset nebo dvacet hrníčků kávy, ale též pro velké firmy s objemem padesáti a více šálků černého zlata. V praxi to znamená, že na základě poptávky vám každý měsíc pravidelně a automaticky do firmy přijde požadovaný objem kávy, takže vy platíte pouze za kávu a pronájem kávovaru máte gratis. A protože se jedná o špičkové kávovary, odpovídá kvalitě též výběrová káva ze Španělska.