Najděte si v Praze dobrou práci

Míra nezaměstnanosti je v Praze dle celonárodního hlediska nejnižší. Avšak né všichni práci mají. Navíc není v dnešní době nic jistého a bez práce se můžete ocitnou klidně ze dne na den. Máte i vy podobný problém a o práci jste přišli? Nebo uvažujete o změně zaměstnání? V těchto případech bude potřeba najít si práci novou, pokud nechcete prožívat těžké chvíle.

Hledání nové práce mnohdy není vůbec snadné, existuje několik možností, kde se poohlídnout po nové práci. My vám však představíme velice snadnou variantu, kdy se vám ani ne během minutky zobrazí nabídka práce a vy si jen můžete vybrat tu, která vás osloví. Na internetu existuje portál www.pracevokoli.cz, jehož smyslem je nabídnout volná pracovní místa v okolí dle vámi zadané adresy, či místa. Získat výpis volných pozic na tomto webu je rychlé. Jednotlivé nabídky práce jsou umístěné na mapě v podobě kapiček označené příslušným písmenem abecedy. Vedle mapy, po pravé straně, je pak k vidění seznam daných pracovních míst rovněž označených určitých písmenem abecedy. Tak poznáte, kde se daná pozice nachází na mapě.

Pokud si chcete vyhledat, která pracovní místa se nachází ve vašem okolí, zadejte do vyhledávače buď město či obec, ve které byste chtěli pracovat či adresu vašeho bydliště. Jestliže tedy hledáte práci v Praze, vyjede vám nabídka práce v Praze, či případně v okolí Prahy. Po kliknutí na kapičku v mapě či profesi v pravém panelu, získáte podrobnější informace o dané volné pracovní pozici, např. o jaký pracovní poměr se jedná, či na kolik směn se pracuje. Samozřejmě se dozvíte i adresu a kontakt na zaměstnavatele. Tudíž můžete v případě, že vás nabídka oslovila, ihned reagovat a danou firmu kontaktovat.

Výhodou tohoto portálu je jednoznačně jednoduchost, rychlost a cílenost. Určitě také oceníte možnost nechat si zasílat aktualizace volných pracovních míst e-mailem. Takže pokud vás zrovna žádná profese na webu nezaujme, vyplníte pod mapkou váš e-mail a budete se těšit na zprávu o nových volných místech, ze kterých můžete vybírat. Vyhledejte si své nové zaměstnání, které vás bude bavit.